Cautare

1420 de rezultate pentru "aci alba iulia" (2.80 secunde)
S-a epilat cu ceara cu ciocolata alba! ... s-a epilat cu ceara cu ciocolata alba, cu ingrediente 99% naturale. ... M-am epilat cu ceara cu ciocolata alba si a fost o experienta placuta.
Magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea lui Gigi Becali de eliberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza, sentinta nefiind insa definitiva.
- In Lunea Alba, in unele locuri exista obiceiul udatului si al umblatului cu pasca pentru vestirea Invierii, la rude, neamuri, parinti, nasii, in familia largita. Cine moare in Lunea Alba ajunge-n Rai, nejudecat.
- Istoricii n-au putut inca stabili cine a fost primul presedinte american care a facut pomul de Craciun la Casa Alba.
6200 lei si 1190 euro - doua agende ce contin insemnari cu sume de bani si nume de prostituate - doua pliculete inscriptionate ,,ENTRAN FORTE" - doua pliculete inscriptionate ,,PURE B MAGIC" - un pachet forma patrata ce contine pulbere de culoare alba si doua ghemuri de hartie ce contine pulbere de culoare alba, avand o cantitate totala de aproximativ 200 g.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
N-am inteles nici schimbarea lui Jordi Alba cu Balde. ... Spania a deschis scorul prin Alvaro Morata, in minutul 62, acesta deviind in plasa la o pasa a lui Jordi Alba. ... Unai Simon - Carvajal, Rodri, Laporte, Jordi Alba (Balde 82) - Busquets - Gavi (N.
La randul sau, Adrian Nastase, prezent ieri la Alba Iulia, a declarat ca Traian Basescu a actionat “incorect si iresponsabil fata de interesul national“ al Romaniei, acuzand fraudarea alegerilor si solicitand repetarea scrutinului electoral.
Pentru cunoscatorii realitatilor PD-iste, surprinzatoare a fost prezenta primarului din Alba Iulia, Mircea Hava, printre semnatarii scrisorii - greutatea lui Hava in partid si apropierea sa de Traian Basescu fiind deja de notorietate.
Astfel, in conformitate cu declaratiile pe care ministrul Blaga le-a facut in cursul zilei de sambata, la Alba Iulia, cu privire la chestorii "obositi”, se pare ca a venit randul chestorului Jipa sa se pensioneze.
El a explicat ca pe parcursul intregii campanii electorale pentru alegerile generale a fost prezent, alaturi de mai multi lideri ai Aliantei PNL-PD si in special alaturi de Mona Musca, la Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Alba Iulia si in alte orase pentru a sustine candidatii Aliantei si candidatura lui Traian Basescu.
Am fost impreuna la Iasi, am fost impreuna la Alba Iulia, vom merge impreuna in toata tara. Jurnalul National: Instanta suprema a decis condamnarea lui Adrian Nastase la doi ani de inchisoare.
PSD ar putea demara procedura de suspendare a presedintelui Senatorul PSD George Maior a anuntat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Alba Iulia, ca este foarte posibil ca partidul sau sa declanseze procedurile de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
Atragem atentia ca implementarea formala si practica a deciziei de descarcare arheologica a Masivului Carnic ignora hotararea definitiva si irevocabila prin care Curtea de Apel din Alba Iulia a anulat precedenta decizie de descarcare de sarcina arheologica (din anul 2004).
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat la Alba Iulia ca sunt premise bune ca PSD sa se gandeasca la alegeri anticipate pentru 2006, dar ca acest lucru depinde de viteza de degradare a actualei Puteri.
Liderul PD, Emil Boc, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute la Alba Iulia ca raporturile din interiorul Aliantei D.A.
Atanasiu Teodor, ministrul Apararii, a cumparat in 2005 un teren cu casa in Alba Iulia si a depus in doua conturi 75.000 de euro si, respectiv, 30.000 de dolari.
Pe de alta parte, reprezentantii Fundatiei de la Sibiu si ai Bisericii Ortodoxe din Transilvania si Ungaria prezenti la dezbatere - Ioan, episcopul Covasnei si Harghitei, Sofronie, episcopul ortodox al romanilor din Ungaria, si Andrei, arhiepiscop de Alba-Iulia, au cerut MAE sa retraga proiectul de ordonanta pentru a se oferi "ragazul necesar gasirii unei solutii".
Petru Calian, vicepresedinte al Partidului Conservator (PC), a anuntat ieri ca partidul sau va desfasura duminica, in Sala Sindicatelor din Alba-Iulia, o contramanifestatie la adunarea din 15 martie de la Odorheiu Secuiesc.
Membrii PC, impreuna cu reprezentantii uniunilor culturale si ONG-urilor din Transilvania, au adoptat - la contramanifestatia de ieri de la Alba Iulia, desfasurata sub genericul "Limba romana nu se negociaza" - o rezolutie in care ii cer presedintelui UDMR, Markó Béla, sa-si ceara scuze publice poporului roman pentru declaratiile din 15 martie.
google-analytics.com